Μασάζ

 
 
 
Ινστιτούτο Αισθητικής Organic Land
 
 
Η βασική αρχή του μασάζ είναι η χαλάρωση. Η χαλάρωση του σώματος στο Ινστιτούτο Αισθητικής Organic Land στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, επιτυγχάνεται με βασικές μαλάξεις και θωπείες στα κατάλληλα σημεία. Οι κινήσεις αυτές χαλαρώνουν τα νεύρα και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στο σώμα και την κυκλοφορία.

Ο συνδυασμός αυτών των τεχνικών με φυτικά, αρωματικά έλαια εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, ώστε να αποβάλλονται άχρηστες ουσίες των μυών που συσσωρεύονται λόγω κούρασης. Έτσι οι μύες χαλαρώνουν, μειώνεται το στρες, καταπολεμώνται πόνοι και πιασίματα και το σώμα αποκτά υγεία και ευεξία μέσα από μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης κι απόλαυσης.

Λεμφικό Μασάζ
Το Λεμφικό Μασάζ βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου και την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. Πραγματοποιείται με τη χρήση αμυγδαλέλαιου.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας
Η θεραπεία Κυτταρίτιδας πραγματοποιείται με θερμαντικές κρέμες και φύκια που απλώνονται στο σώμα και στη συνέχεια με την βοήθεια χειρωνακτικού μασάζ. Πραγματοποιείται σε άνω και κάτω άκρα και κοιλιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μασάζ για την καταπολέμιση κυτταρίτιδας

 
Στο κέντρο αισθητικής Organic Land στη Καλαμαριά, αντιμετωπίζονται προβλήματα κυτταρίτιδας με τη χρήση των προϊόντων Juliette Armand.
Με βαθιά μάλαξη χαλαρώνεται ο συνδετικός ιστός, αυξάνεται η αιμάτωση και βελτιώνεται η όψη του δέρματος. Σε συνδυασμό με τα αντικυτταριδικά προϊόντα χρησιμοποιούνται και προϊόντα θερμοθεραπείας, προκειμένου να αυξηθεί η θερμοκρασία τοπικά και να μειωθεί η ανομοιόμορφη συσσώρευση των λιποκυττάρων στην περιοχή.
Με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων επιτυγχάνονται άμεσα αποτελέσματα και στον τομέα της λιποδιάλυσης. Μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας απελευθερώνονται λιπαρά οξέα με αποτέλεσμα τη στοχευμένη, ανώδυνη λιποδιάλυση.
 
 
 
 
 
 

Μασάζ με βεντούζες

 
 
Οι βεντούζες είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην εφαρμογή ποτηριών με θερμότητα στο δέρμα. Η αναρρόφηση που γίνεται με τα ποτήρια διεγείρει τη ροή του αίματος και της λέμφου στην περιοχή που εφαρμόζεται. Έτσι κινητοποιούνται το αίμα και η λέμφος σε επίπεδο δέρματος και μυϊκού ιστού τόσο στην περιοχή εφαρμογής της βεντούζας όσο και στις γύρω περιοχές που αναρροφώνται, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αιμάτωσης και την οξυγόνωση των τοπικών ιστών, ώστε να χαλαρώσουν οι καταπονημένοι μύες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μασάζ σώματος με οργανικό λάδι

 
 
Μυοχαλαρωτικό - Θεραπευτικό μασάζ 45΄
 
 
 
15 €
 
 
 
 
 
Θεραπεία κυτταρίτιδας 45’
 
 
 
15 €
 
 
 
 
 
Θεραπεία κυτταρίτιδας & μασάζ πλάτης 45’
 
 
 
17 €
 
 
 
 
 
Μασάζ πλάτης 30’
 
 
 
12 €
 
 
 
 
 
Βεντούζες με φωτιά
 
 
 
20 €
 
 
 
 
 
Λεμφικό μασάζ 30' - 35'
 
 
 
15 €
 
 
 
 
 
Θεραπεία κυτταρίτιδας εναλλακτική
της λιποαναρρόφησης 45'
 
 
 
33 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 
Μυοχαλαρωτικό μασάζ 50’
Για 2 άτομα 25 €
Για 3 άτομα 36 €
 
Οι προσφορές ισχύουν για ταυτόχρονες συνεδρίες μασάζ.
Σε περίπτωση ακύρωσης ατόμου η χρέωση ισχύει ανά άτομο, σύμφωνα με τον παραπάνω τιμοκατάλογο.